De fem bästa pluginsen till WordPress

Om du är bekant med webbdesign och webbutveckling vet du säkerligen vad WordPress är, och att det finns tusentals plugins tillgängliga. Men hur gör man egentligen för att hitta plugins som fyller ens behov? Här ned listar vi de fem plugins till WordPress som vi tycker är riktigt bra och gör arbetet lite enklare för oss som webbyrå.

1. Elementor

Elementor är ett plugin som låter dig skapa webbsidor utan att behöva kunna skriva en enda rad kod. Allt du behöver göra är att dra och släppa moduler där du vill ha dem, exempelvis en rubrik, ett textstycke, en bild eller vad du än kan tänka dig. Elementor är gratis att använda, men det finns även en Pro-version, som absolut är värt att betala för om du driver en seriös webbsida.

Läs mer om detta plugin på Elementors webbplats.

2. Rank Math

Rank Math är ett plugin som hjälper dig med din SEO. Den talar om för dig om du glömt grundläggande men viktiga moment i sökoptimeringen. Andra bra alternativ till Rank Math är Yoast SEO och All in One SEO. Prova alla tre och se vilken som faller dig bäst i smaken!

Länk till Rank Maths webbplats, om du vill läsa mer.

3. WP-Optimize

WP-Optimize är ett plugin med en rad olika funktioner för att göra din webbplats snabbare. Bland annat komprimerar den automatiskt dina bilder, rensar din databas från skräp och minifierar resurser som kan ta stor plats, som CSS- och Javascript-kod. Den cachar även dina webbsidor på ett effektivt sätt. Just bilder i stora format är en av de största bovarna som gör din webbplats slö.

4. Essential Addons for Elementor

Essential Addons for Elementor är ett bra komplement till Elementor. Den utökar biblioteket med en del kvalitativa widgets, samt att den ger dig möjligheten att klona inlägg och sidor. Detta spar mycket tid  då du slipper börja om på varje inlägg eller sida från scratch. Man kan säga att det fungerar som en mall. Du klonar sidan och sedan är det bara att redigera och anpassa innehållet till det sidan är tänkt att handla om.

Vill du veta mer om funktionerna som erbjuds? Surfa in på Essential Addons webbplats här.

5. Weglot

Weglot är ett plugin som låter dig översätta alla dina webbsidor utan krav på programmeringskunskap. Weglot har stöd för över 100 språk, vilket innebär att du kan nå ut till en mycket bred marknad. All översättning sker automatiskt och inkluderar allt textinnehåll,  och även URL:erna. Ett fantastiskt plugin där du spar enormt mycket tid då du slipper översätta allting manuellt.

Surfa vidare till Weglots webbplats för mer information.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESwedish