Skaffa en hemsida i världsklass

Är du i behov av en ny hemsida?

Webbzone är en webbyrå och vi  brinner för att skapa hemsidor som är visuellt tilltalande. Vi är väl medvetna om att allt inte handlar om hur snygg en hemsida är, men sett ur ett helhetsperspektiv är den visuella upplevelsen en av de viktigare faktorerna eftersom det ger ett bra och professionellt första intryck av er som företag.

En hemsida ska också vara användarvänlig och enkel att navigera sig genom. Det är viktigt att uppbyggnaden av hemsidan leder användarna till den viktigaste webbsidan på din webbplats. Vilken det är varierar så klart och beror på vad syftet med din hemsida är. Oavsett om det är en stor eller liten utmaning, tar vi fram den bästa lösningen för er hemsida.

Placeholder
Placeholder
Placeholder

Varför låta webbzone bygga er hemsida?

Vi slutar inte fören ni är nöjda. Inte fören vi är nöjda heller för den delen. Att skapa en affärsrelation ser vi det som att vi blir ett team, där våra förhoppningar är att vi ska kunna skapa en lång och hållbar affärsrelation.

Vi erbjuder alla typer av hemsidor, och dessa anpassas så klart efter dina önskemål. För mer avancerade projekt får du en offert efter att vi analyserat era önskemål. Alla hemsidor vi bygger utför vi grundläggande sökmotoroptimering på, för att du ska kunna driva relevant organisk trafik. Är du nyfiken på vad vi gjort kan se våra kundcase.

Vi ser till att din hemsida får besökare

Inom de flesta branscher är konkurrensen tuff, och det är svårt att slå sig in bland toppen och hamna högt upp bland Googles resultat. Först och främst krävs det att du har en hemsida, och denna ska i så hög mån som möjligt uppfylla de krav som ställs för att tillfredsställa Googles sökrobotar.  

Vi tar fram den bästa möjliga strategin vid skapandet av er nya hemsida och ser till så att den följer Googles regler så gott det går. För att uppnå detta krävs det bland annat kunskap om användarvänlighet, visuell design och kommunikation samt god kännedom om on page– och off page SEO (sökmotoroptimering).

 

Placeholder
Placeholder
Behöver du en ny hemsida?
Kontakta oss så hjälper vi er

Vi bygger din hemsida i WordPress

Om du någon gång haft en diskussion om hemsidor eller webbplatser, är sannolikheten ganska stor att du säkert har hört talas om WordPress. Faktum är att av alla hemsidor som finns så är 43,2% av dem byggda i WordPress, vilket innebär att WordPress är världens mest använda verktyg vid hemsidebyggande.

Varför WordPress?

En fråga många säkert ställer. Det finns ett antal anledningar, men en av dem är just dess popularitet. Med denna popularitet faller det sig naturligt att det finns ett väldigt stort community kopplat till WordPress.

Andra anledningar är att det är enkelt att underhålla sin webbplats. Det är mycket anpassningsbart. Det är perfekt för såväl webbshoppar som för en simpel bloggsajt. WordPress är även bra för SEO, och det finns många bra plug ins (tillägg) som hjälper en att utföra SEO på ett korrekt sätt.

 

Vanligt förekommande frågor om hemsidor

Varför bör ditt företag ha en hemsida?

När människor söker efter information gör majoriteten detta genom att söka efter information på nätet. Många småföretagare avstår från att skaffa en hemsida då de inte tror att det varken skulle öka deras försäljning eller generera nya kunder, enligt Vismaspecs.  Men genom att skaffa en hemsida har du möjlighet att alltid synas, du ger potentiella kunder vetskapen om att ni existerar. Om du exempelvis har en fysisk butik, hur ska du låta människor veta att ni finns? Förutom människor som sett och/eller besökt er butik såklart. Med en hemsida kan du öka antalet kunder exceptionellt mycket. Med rätt verktyg syns du på webben dygnet runt, och sakta men säkert kommer nya potentiella kunder stegvis att öka. När det väl är i rullning behöver du inte göra så mycket själv för att skaffa nya kunder till företag. Bara en hemsida kan generera otroligt mycket nya kunder åt er! Detta går såklart att kombinera med annan digital marknadsföring, så som med Google Ads och annonsering på sociala medier och liknande.

Hur marknadsför jag min hemsida?

Investerar man en ansenlig summa pengar på att bygga en hemsida är det så klart också viktigt att det ska gå att hitta till webbsidan. Har ditt företag en Facebook-sida kan du lägga till hemsidan där, men de följare du har på Facebook vet säkerligen redan om att ditt företag finns. Med en hemsida vill vi ju nå ut till fler människor som är i behov av de tjänster du eller ditt företag erbjuder. Bland det bästa och viktigaste man kan göra för att synas på webben kallas för sökmotoroptimering. Låt oss dra ett exempel. En person i Halmstad är i behov av byggfirma. Vad gör denna person för att hitta en byggfirma? Troligtvis kommer personen att Googla något i stil med "byggfirma i Halmstad". Och då vill du synas högt upp bland sökresultaten, inte sant?  Vi på WebbZone är en webbyrå som är experter på sökmotoroptimering och har stor kunskap om hur en hemsida bör byggas för att uppfylla Googles alla tekniska krav för en välbyggd och väloptimerad hemsida.

Behövs en hemsida när jag kan skapa en gratis facebook-sida?

Många egenföretagare tycker nog ofta att det är för dyrt att skaffa en hemsida idag. Lika ofta ser de heller inte poängen eller marknadsföringsvärdet i en hemsida när de istället kan skaffa en gratis Facebook-sida och använda den för att marknadsföra sitt varumärke. Facebook och andra socila medier är såklart viktiga delar när det handlar om att stärka sin digitala närvaro, men att endast förlita sig på dessa är inte att föredra. Facebook begränsar nämligen räckvidden på de inlägg som du publicerar på Facebook. Med en hemsida får du chansen att driva organisk trafik, med hjälp av sökmotoroptimering. Det är inte särskilt dyrt, och är hemsidan väloptimerad behöver du inte göra särskilt mycket, förutom att ge det tid. För sökmotoroptimering är ett arbete som tar tid. 

Hur mycket kostar en hemsida?

Hur mycket en hemsida kostar varierar och anpassas oftast efter vilka behov webbsidan behöver uppfylla. Behöver du en webbsida med enbart lite information om ditt företag och 1 - 3 undersidor är priset ganska lågt, om du väljer att köpa en hemsida av WebbZone. Vi vill ge våra kunder valmöjligheter. Vill du enbart ha en hemsida utan support, underhåll och liknande så behöver du bara betala en fast engångskostnad (kostnad för domän och hosting får du då stå för själv). Vi erbjuder hemsidor för fasta priser, mer info kommer om detta snart. Är du i behov av en hemsida med framtida support, underhåll och sökmotoroptimering (sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete) så erbjuder vi alternativet att betala en fast månadsavgift. Exakt pris beror som sagt på hur omfattande era behov är.